L'Elx cau a Sevilla en dos jugades aïllades (2-0)

L'equip franjaverd ha donat la cara en tot moment i, tot i la derrota, es manté fora dels llocs de descens.

Els jugadors del Sevilla celebren un dels gols davant la frustració dels de l'Elx
Els jugadors del Sevilla celebren un dels gols davant la frustració dels de l'Elx / Jose Manuel Vidal (Efe)
Xavier Alberola
17 de març 2021 - 21:25

L'Elx no ha pogut sumar punts en la visita al Sánchez Pizjuán, però fins al minut 89 ha estat molt viu i centrat en el partit. L'equip de Fran Escribá ha perdut per 2-0 en un duel en què ha donat la cara en tot moment i, tot i la derrota, es manté fora dels llocs de descens.

En la primera meitat, els il·licitans han estat sempre molt ordenats i li han donat bona circulació al baló. Josan ha arribat en diverses ocasions fins a la línia de fons, però les seues centrades no han trobat rematador. Per moments, l'Elx ha jugat millor que el Sevilla i els de Lopetegui han vist dues targetes grogues per a frenar els atacs prometedors de Lucas Boyé i Guido Carrillo.

Al minut 42, Suso ha fet una bona centrada al punt de penal, on el marroquí En-Nesyri ha fet un salt i una rematada de cap espectaculars que s'han traduit en l'1-0. El Sevilla ha eixit molt fort a la represa a buscar un segon gol, però Édgar Badía ha resolt bé les accions ofensives. L'Elx també ha anat a guanyar el partit i Guti, Carrillo i Piatti han tingut ocasions. La millor per a l'Elx ha sigut al minut 84. Bono ha tingut problemes per a atrapar un xut de Boyé.

A les acaballes del partit, els palmerers s'han bolcat sobre la porteria sevillista. En una jugada a la contra, Oliver Torres li ha posat el baló en safata a Franco Vázquez, que de taló ha establit el definitiu 2-0. Amb la disputa d'aquest partit de la segona jornada, la classificació ja està unificada i tots els equips han disputat 27 partits.

També et pot interessar

stats