L'Elx es complica la permanència (1-2)

El conjunt il·licità encadena tres derrotes seguides i es queda a només quatre punts de les posicions de descens

c55cb4dbb250a5a7bbbd5cf1a5e4d509
El gol de penal d'Isak no ha pujat al marcador per fer una 'paradinha' / Manuel Lorenzo (Agència Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
09 d'abril 2022 - 22:52 Actualitzat: 10 d'abril 2022 - 21:13

Dos gols de cap anotats pel noruec Sorloth i el francés Le Normand, després d'assistències de David Silva, han permés la Reial Societat emportar-se els tres punts del Martínez Valero després que l'Elx s'hi avançara amb un gol de Carrillo en el segon minut del partit.

En la segona part, tot i l'entrada de jugadors d'atac com Ezequiel Ponce i Josan, l'Elx no ha creat massa problemes a l'equip basc, que només ha vist perillar la victòria en el tram final del duel, quan els de Francisco s'han llançat a buscar l'empat.

Després de sumar una victòria vital per la permanència contra el Granada fa quasi un mes, el conjunt il·licità encadena tres derrotes consecutives (contra València, Athletic Club i Reial Societat) i només ha sumat tres punts dels últims díhuit possibles.

L'equip de Francisco encara té una renda de quatre punts sobre el descens, encara que la línia descendent de joc i resultats no convida a la confiança. El pròxim cap de setmana, també al Martínez Valero, es viurà una nova final per a evitar el descens: Elx-Mallorca.

Gol anul·lat per 'paradinha'

L'àrbitre madrileny Cuadra Fernández ha anul·lat un gol anotat de penal al davanter suec de la Reial Societat, Alexander Isak, al qual també ha mostrat una targeta groga, per parar-se per complet abans del llançament una vegada iniciada la carrera.

També et pot interessar

stats