L'Elx desperta a temps (2-1)

L'equip franjaverd remunta a ritme de tango el gol inicial dels madrilenys i suma tres punts d'or per a allunyar-se del descens

Pere Milla i Guido Carrillo celebren un dels gols
Pere Milla i Guido Carrillo celebren un dels gols / Manuel Lorenzo (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
18 de febrer 2022 - 10:14 Actualitzat: 18 de febrer 2022 - 23:43

L'Elx ha fet un pas més cap a la permanència en Primera en guanyar el Rayo Vallecano per 2-1 al Martínez Valero. L'equip franjaverd ha remuntat el gol inicial dels madrilenys a les acaballes del partit amb dues dianes de Guido Carrillo i el debutant Ezequiel Ponce. Aquesta és la segona remuntada seguida a casa, després de l'aconseguida contra l'Alabés.

L'equip de Francisco ha anat clarament de menys a més en el partit. En la primera part, el domini del joc ha sigut per al Rayo Vallecano, i l'Elx només s'ha acostat a l'àrea dels madrilenys amb accions a pilota parada. Però ni els uns ni els altres han tingut ocasions clares de gol i s'ha arribat amb empat a zero al descans.

Als set minuts de la represa, els madrilenys s'han avançat en el marcador en aprofitar un refús en l'àrea il·licitana. El gol ha fet mal als locals, que no sabien com crear perill per a tractar de revertir la situació. Però poc a poc l'equip franjaverd s'ha anat acostant a la porteria defesa per Luca Zidane i Guido Carrillo, després que la pilota acabara al travesser, ha aconseguit l'empat a falta de quinze minuts.

S'havia aconseguit el més difícil, però encara quedava temps per a somiar. I amb Pere Milla, que ha complit cent partits amb la camiseta franjaverda, tot és possible. Una contra conduïda magistralment pel català ha acabat amb una passada en profunditat per a Ponce, que no ha errat davant de Zidane. El dia del debut, l'argentí ha marcat un gol que val el seu pes en or. Arribar i moldre. La remuntada a ritme de tango dona tres punts molt valuosos a l'Elx, que se situa amb 29, nou per damunt de la zona de descens, que marca l'Alabés.

També et pot interessar

stats