L'Elx no reacciona (0-2)

L'equip franjaverd ha patit la tercera derrota seguida i podria acabar la jornada fora de la zona de play-off d'ascens

Nico Castro, en una acció del duel
Nico Castro, en una acció del duel / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
05 d'abril 2024 - 10:07 Actualitzat: 05 d'abril 2024 - 22:57

L'Elx no es desperta. L'equip franjaverd ha patit la tercera derrota consecutiva després de perdre 0-2 contra l'Oviedo al Martínez Valero i fins i tot podria acabar la jornada fora de la zona del play-off d'ascens a Primera Divisió. 

L'equip de Sebastián Beccacece ha eixit amb una marxa més que el rival i ha portat la iniciativa en el tram inicial. Però els il·licitans no han aconseguit transformar en gol cap de les ocasions que han generat, i el que ha arribat ha sigut la diana visitant. Colombatto ha aprofitat un baló mort en l'àrea per a inaugurar el marcador i s'ha arribat al descans amb 0-1.

L'equip franjaverd ha tornat a començar millor en la represa, però tampoc no ha trobat el camí cap al gol. En canvi, els asturians creaven perill en cada oportunitat que tenien i només Dituro, amb dues grans aturades, ha mantingut amb vida els locals. Els de Beccacece ho han intentat amb més cor que cap, però no han aconseguit marcar i han rebut el segon gol ja en temps afegit. 

L'Elx sembla un altre equip des del tram final del partit al Ciutat de València. D'un partit que guanyava 0-2 i que hauria suposat la quarta victòria consecutiva, s'ha passat a tres derrotes seguides. D'estar en zona d'ascens directe a Primera a poder acabar la jornada fora de la zona de play-off d'ascens. Cal reaccionar el més prompte possible per a continuar en la lluita per a pujar.

També et pot interessar

stats