Elx i Osca es reparteixen un punt en un partit amb domini visitant

Els franjaverds només han disparat una vegada a porta, en un partit avorrit amb múltiples ocasions per als aragonesos.

Lucas Boyé lamenta una ocasió fallada
Lucas Boyé lamenta una ocasió fallada / Manuel Lorenzo (Efe)

L'Elx ha encadenat el segon partit amb la porteria a zero i ha sumat un important punt davant d'un rival directe per la permanència en Primera, com ara l'Osca. Amb un onze molt just de forces i sense quasi opcions a la banqueta, els d'Almirón han defensat amb dents i ungles la porteria de Badia, que ha tornat a salvar per enèsima vegada el seu equip davant d'un constant vendaval aragonés.

Almirón no ha canviat l'esquema conservador amb tres centrals: Calvo, Luismi i Verdúr, amb Boyé com a única referència a dalt. Pere Milla queia de l'onze titular i donava pas a Mfulo, restant-li encara més caràcter ofensiu a l'equip des de l'inici.

L'Osca ha eixit amb tot i, amb la idea de marcar prompte, ho ha pogut fer per obra de Borja García, però la rematada ha eixit alt, molt desviada. Rafa Mir també ha tingut una opció claríssima per als de Míchel, però amb la mateixa sort. L'Elx prou tenia amb contindre les envestides aragoneses.

Els il·licitans no s'han pogut espolsar el domini de l'Osca durant els primers 45 minuts, nugats de peus i mans pel joc ràpid per bandes visitants. Abans del descans, l'argentí Sánchez Miño substituïa el lateral Koné i Almirón endarreria la posició de Fidel per a mantindre l'esquema inicial. Això sí, amb certa projecció per banda esquerra sense massa èxit. La primera part s'ha dissolt lentament, convertida en un espectacle somnífer.

Una única rematada a porta de l'Elx

En el segon acte res ha canviat: nul·la proposta ofensiva franjaverda i pressió aragonesa amb dues clares opcions de Mikel Rico, una a soles a boca de canó que no engalta i una altra que ha tret molt bé Édgar a córner. El murcià cedit pel Wolverhampton anglés, Rafa Mir, de cap, i Juan Carlos a soles davant d'Edgar, han pogut també desnivellar el marcador, però, per sort per als il·licitans, el baló sempre ha anat fora.

Hem hagut d'esperar al minut 78 per a veure la primera opció clara de l'Elx. Pere Milla ha abaixat el baló amb el cap en el mig del camp i li l'ha donat a Lucas Boyé, que s'ha desfet de dos defensors i l'ha creuat massa: l'esfèric ha eixit fora, a la dreta del pal d'Andrés, inèdit fins a eixe moment. Cinc minuts després, en una contra, l'Osca l'ha tornat a tindre, però Ferreiro, molt forçat en carrera, ha estavellat el xut al cos d'Edgar.

L'Elx torna a sumar i ja acumula quatre punts en tres partits. La pròxima cita serà contra un altre rival directe, l'Alabés, i ho farà ja amb tots els fitxatges que, a hores d'ara, resten per a arribar, i que haurien d'estar entre cinc i sis.

També et pot interessar

stats