Elx-Osca: a per la primera victòria al Martínez Valero

Els franjaverds, carregats de moral després del triomf a Ipurua, reben un equip que encara no ha guanyat en Lliga.

Els jugadors de l'Elx celebren el gol contra l'Eibar
Els jugadors de l'Elx celebren el gol contra l'Eibar / Juan Herrero (Efe)

Un Elx carregat de moral després de l'important triomf a Ipurua buscarà sumar aquest dissabte al Martínez Valero els primers punts com a local en la Lliga. Enfront tindrà un rival directe en la lluita per la permanència, l'Osca, que és un dels quatre equips que encara no ha guanyat aquesta temporada. No obstant això, ha aconseguit empatar a La Ceràmica, al Mestalla i contra l'Atlètic de Madrid al seu estadi.

L'entrenador argentí Jorge Almirón, que es va asseure a la banqueta per primera vegada dimecres contra l'Eibar, sumarà nous efectius per aquest partit. Així, ja podrà disposar del seu compatriota Sánchez Miño i del colombià Jeison Lucumí, que van ser baixa en les dues anteriors jornades per problemes burocràtics. Per contra, el tècnic tindrà la baixa de Miguel Ángel Cifuentes, únic lateral dret específic en la plantilla, que es va lesionar en l'estrena contra la Reial Societat.

En la prèvia, Almirón ha advertit que serà un partit diferent dels altres dos que han disputat i que caldrà adaptar-se. A més, ha recordat que són un equip humil i acabat d'ascendir, encara que ha assegurat que seran difícils de batre i que jugaran bé al futbol. El tècnic argentí ha admés que la victòria a Eibar va suposar un impuls anímic, però ha precisat que “ja ha passat i que ara cal enfocar el que ve”.

En els duels de la temporada passada a Segona, els franjaverds no van passar de l'empat al Martínez Valero (1-1) i van perdre en la visita a El Alcoraz contra el campió de la categoria de plata del futbol espanyol. En huit visites a terres il·licitanes, els aragonesos només han aconseguit dos triomfs, l'últim la temporada 2011-2012 per 1-2. L'equip d'Almirón tractarà de guanyar a casa en Primera 1.984 dies després, ja que no ho ha aconseguit en els dos últims partits contra la Reial Societat, enguany, i contra l'Athletic Club, en l'últim duel al Martínez Valero la temporada 2014-2015. L'última victòria local data del 29 d'abril de 2015, quan van superar per 4-0 el Deportivo de la Corunya.

Recordeu que podeu seguir la retransmissió del partit en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda a partir de les 18:30 h, amb la narració de Raül Pina i els comentaris de David de la Hera.

També et pot interessar

stats