Elx i Osasuna empaten a un gol a El Sadar, en un partit molt igualat

Obté un punt important en el primer partit fora de casa. Nino, protagonista.

Nino saluda els aficionats
Nino saluda els aficionats / lfp.es
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
David Albert
Raül Pina
27 d'agost 2018 - 01:07

El segon partit de l'Elx en la categoria de plata del futbol espanyol ha sigut al camp d'El Sadar, un altre estadi clàssic. I el partit ha estat marcat per l'homenatge a Nino, que el club roget ha rendit al seu exdavanter. També la gran ovació que s'ha emportat de les dues aficions.

Un partit on els franjaverds han estat ben plantats al terreny de joc i on ha predominat la igualtat, tant en el joc com en el marcador. Un empat meritori davant d'un equip potent, fet per a pujar a Primera Divisió. Sempre és positiu puntuar fora de casa i més amb un equip com el navarrés. Encara que queda un regust amarg perquè l'Elx també ha tingut una bona oportunitat per a endur-se el partit i més jugant molt minuts amb superioritat numèrica.

En la primera part tots dos equips han tingut la possibilitat d'avançar-se, abans del primer quart d'hora de joc, però la falta d'encert i una gran actuació de José Juan han impedit que el marcador quedara alterat.

En la represa, el partit ha estat condicionat per l'expulsió de David García, per doble targeta groga. L'Osasuna s'ha quedat amb 10 jugadors, però tot i això s'han pogut avançar en el marcador. Juan Villar ha aconseguit marcar de cap en el minut 62 en una acció d'estratègia. La resposta de l'Elx ha vingut amb l'entrada de Nino, que ha oferit un altre perfil al joc dels de Pacheta. 

L'empat ha arribat amb una excel·lent centrada des de la dreta de Josan des de la línia de fons. Sory Kaba s'ha enlairat per damunt de tota la defensa per a cabotejar des del cor l'àrea al fons de la xarxa. 

Els franjaverds han sumat el seu segon punt del campionat i ara tocarà buscar el primer triomf de la temporada. Aquesta oportunitat arribarà dissabte davant del Reus, a les 18:00 h, al Martínez Valero.

També et pot interessar

stats