L'Elx s'acosta un poc més a la permanència (1-1)

Pere Milla ha rescatat un punt quan els franjaverds jugaven amb un menys per la lesió de Gonzalo Verdú

Pere Milla celebra el gol amb els companys
Pere Milla celebra el gol amb els companys / Manuel Lorenzo (Efe)

L'Elx ha fet un altre passet cap a l'objectiu de la salvació en Primera Divisió després de rescatar un punt contra l'Osasuna al Martínez Valero (1-1). L'equip franjaverd, que ha patit tres lesions durant el partit, ha empatat a deu minuts per al final amb un gol de Pere Milla, quan jugava amb deu jugadors després que Gonzalo Verdú abandonara el camp amb els canvis ja esgotats. Els il·licitans se situen momentàniament a nou punts de la zona de descens, amb només dotze en joc.

Ha sigut un partit molt accidentat, sobretot per a l'Elx, ja que quatre jugadors han patit problemes físics. Pedro Bigas i Raúl Guti han abandonat el terreny de joc en la primera part per un colp al cap i el primer ha estat traslladat a l'Hospital del Vinalopó en patir una commoció cerebral. Ja en la segona part, Gonzalo Verdú, amb problemes musculars, tampoc ha pogut acabar el partit i ha deixat l'equip amb deu. I Johan Mojica, ja en el temps afegit, també ha tingut problemes físics.

L'equip franjaverd ha tingut una gran posada en escena i ha dominat els primers minuts del partit. Però els contratemps en forma de lesions l'han desconnectat i han donat ales a l'Osasuna que, a poc a poc, s'ha anat trobant més còmode al terreny de joc.

Els navarresos han accentuat el seu domini en l'inici del segon període davant un Elx més replegat i compacte a l'espera d'aprofitar alguna acció puntual dels homes de banda. I en plena fase d'equilibri en el joc ha arribat l'acció que ha desfet la igualada. Diego González ha comés un penal infantil sobre Budimir, que el mateix davanter ha transformat en el primer gol del partit.

Francisco ha esgotat els canvis en el minut 75 amb l'entrada de Pere Milla i Guido Carrillo, i poc després la lesió de Verdú ha deixat l'equip amb deu. Però quan més difícil semblava, ha arribat l'èpica. Pere Milla ha empatat amb una rematada de cap en una treta des del cantó i ha donat un punt als franjaverds, que veuen cada vegada més a prop la permanència.