Peu i mig en Primera (3-0)

L'Elx suma tres punts clau per la permanència en guanyar el Mallorca, un rival directe, al Martínez Valero

Els jugadors de l'Elx celebren un dels gols
Els jugadors de l'Elx celebren un dels gols / Manuel Lorenzo (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
15 d'abril 2022 - 13:41 Actualitzat: 16 d'abril 2022 - 16:02

Era una autèntica final i l'Elx no ha fallat. L'equip franjaverd ha fet un pas quasi definitiu per a la permanència en Primera Divisió en véncer 3-0 el Mallorca, un rival directe, al Martínez Valero. L'afició il·licitana ha espentat els de Francisco, que han assegurat la victòria amb els gols de Mojica, Pedro Bigas i Kang-in Lee en pròpia porta.

Conscients del que hi havia en joc, els jugadors de l'Elx eren un manoll de nervis els primers minuts del partit. Però a poc a poc l'equip de Francisco ha anat despertant fins a controlar el joc per complet i Raúl Guti i Fidel han desperdiciat dues ocasions molt clares. I quan ja semblava que s'arribava al descans sense gols, Mojica ha avançat els locals amb un llançament encreuat amb la cama esquerra que ha superat Sergio Rico.

Aguirre ha buscat una revolució amb l'entrada de Take Kubo i Kang-in Lee en la represa, però l'aposta no ha donat els fruits esperats i el mexicà ha esgotat els canvia a falta de 35 minuts per al final. Poc després, Pedro Bigas, aprofitant una gran centrada de Fidel i l'errada de Sergio Rico, ha portat la tranquil·litat al Martínez Valero amb el segon del partit. L'única nota negativa de la vesprada ha sigut la possible lesió de Josan, que s'ha retirat amb un colp. La sentència ha arribat en el minut 80, amb un acció desafortunada entre Sergio Rico i Kang-in Lee, que ha acabat amb el gol en pròpia porta del sud-coreà.

Aquest resultat deixa l'Elx momentàniament set punts per damunt del descens a Segona, que marca un Cadis que visita el Camp Nou. La permanència no està encara assegurada, però si molt encarrilada. L'equip il·licita agafa aire per a les últimes sis jornades de Lliga.

També et pot interessar

stats