L'Elx agafa aire (1-0)

L'equip franjaverd suma la segona victòria de la temporada i s'acosta als primers llocs de la taula

Sergio León celebra el gol
Sergio León celebra el gol / Twitter: @elchecf
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
17 de setembre 2023 - 12:16 Actualitzat: 17 de setembre 2023 - 21:32

L'Elx ha aconseguit la segona victòria de la temporada en derrotar per 1-0 el Leganés al Martínez Valero, amb un gol de Sergio León. L'equip franjaverd encadena quatre jornades sense perdre i s'acosta als primers llocs de la classificació.

L'equip de Sebastián Beccacece ha sigut superior en la primer part i, amb un futbol dinàmic i fluid, ha començat a generar ocasions de perill. Però això també ha fet que els madrilenys trobaren espais a la contra. L'Elx ha perdonat en diverses accions, fins que Sergio León ha aconseguit inaugurar el marcador en el minut 33, després d'una gran assistència de Fidel. Poc abans del descans, el Martínez Valero s'ha endut un esglai quan Nyom ha empatat el duel, però l'àrbitre ha anul·lat la diana a instàncies del VAR per un fora de joc molt ajustat. Poc després el travesser ha evitat el gol visitant.

En la represa el Leganés ha fet un pas avant i ha començat a assetjar la porteria defesa per Edgar Badia. L'Elx ha acusat el cansament i ha acabat reculant per a defendre el resultat en el seu camp, mentre que els madrilenys acumulaven ocasions de gol. Però la falta de punteria dels visitants i el bon treball defensiu dels de Beccacece ha servit per a sumar el segon triomf de la temporada.

Amb aquests tres punts, l'Elx se situa en novena posició, amb huit. La setmana que ve els franjaverds visitaran el Burgos amb l'objectiu de tornar a véncer per a seguir escalant llocs en la taula.