Elx - Leeds United, partit internacional per a la LXI edició de la Festa d’Elx

L'equip franjaverd també ha anunciat un amistós divendres contra el West Bromwich Albion, a Oliva (Safor)

L'Elx ha anunciat hui dos amistosos
L'Elx ha anunciat hui dos amistosos contra equips anglesos / Twitter: @elchecf

Era un secret i dimarts s'ha confirmat. El Leeds United de la Premier League visitarà el Martínez Valero en l'edició 61 del trofeu Festa d'Elx. Serà el 8 de desembre, a les 20:15 hores, amb entrada gratuïta per als abonats franjaverds.

L'equip anglés té com a director esportiu qui va confeccionar la plantilla de l'equip il·licità des de la temporada 2014 fins a la del 2016. A més, té diversos jugadors que han jugat en la Lliga en la seua plantilla: el porter Joel Robles, els defenses Diego Llorente i Junior Firpo (nascut a la República Dominicana i nacionalitzat espanyol), el migcampista Marc Roca o el davanter Rodrigo Moreno.

Divendres, contra el West Bromwich a Oliva

L'Elx disputarà un partit amistós davant el conjunt anglés del West Bromwich Albion, de la Championship anglesa, divendres a partir de les 11:00 hores.

El partit, primer de l'equip després de l'aturada de la competició pel Mundial, es disputarà a porta tancada en les instal·lacions d'Oliva Nova Golf, on tots dos conjunts realitzen una concentració.

El duel contra el conjunt anglés serà el primer que dirigisca en la banqueta el nou entrenador de l'Elx, Pablo Machín, i suposarà el debut de l'argentí Lautaro Blanco, primer fitxatge del club per al mercat d'hivern.

També et pot interessar

stats