Elx-Granada, a recuperar el gust al triomf

Els dos equips acumulen cinc jornades seguides sense guanyar en Lliga.

L'Elx arriba revitalitzat en la seua autoestima després de l'empat contra el Vila-real a l'estadi de la Ceràmica
L'Elx arriba revitalitzat en la seua autoestima després de l'empat contra el Vila-real a l'estadi de la Ceràmica / Efe.

Elx i Granada s'enfronten aquest diumenge al Martínez Valero amb la necessitat de trencar les ratxes de cinc jornades consecutives sense guanyar en Lliga i recuperar sensacions guanyadores per a augmentar les diferències amb la zona perillosa de la classificació.

Encara que les dinàmiques són idèntiques, el conjunt il·licità, que suma un punt menys que el seu rival en la taula classificatòria, arriba en un millor moment després d'haver acumulat quatre empats en les últimes quatre jornades, mentre que els granadins hi han encaixat tres derrotes.

L'Elx, revitalitzat en la seua autoestima després de l'empat contra el Vila-real a l'estadi de la Ceràmica, espera sorprendre el Granada després del desgast dels seus jugadors per la seua participació en l'Europa League.

L'entrenador de l'Elx, Jorge Almirón, va destacar que el conjunt granadí és un "referent per ser un acabat d'ascendir que ha aconseguit consolidar-se". El tècnic argentí podrà comptar amb tota la seua plantilla per a aquest partit, tret del davanter argentí Guido Carrillo, qui continua amb molèsties en el seu genoll.

El Granada és habitualment un equip que no va bé als franjaverds: s'han enfrontat en vint-i-dues ocasions en Primera i l'Elx només ha aconseguit guanyar quatre partits, l'últim l'any 1975. La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:30 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Raül Pina i els comentaris de David de la Hera.

També et pot interessar

stats