L'Elx s'acosta a l'abisme i s'encomana a la parada del Mundial (1-2)

Tot i avançar-se en el marcador amb el gol de Pol Lirola, els franjaverds tornen a mostrat una gran debilitat defensiva

El primer gol de Pol  Lirola amb l'Elx no ha servit per guanyar el primer partit
El primer gol de Pol Lirola amb l'Elx no ha servit per guanyar el primer partit
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Daniel Hermosilla
08 de novembre 2022 - 21:07

L'Elx ha arribat a la parada del Mundial sense guanyar, trastornat amb tanta incidència. Amb Sergio Mantecón a la banqueta, l'equip ha començat entonat, ha vist com el Martínez Valero el portava en safata, s'ha avançat en el marcador amb el gol de Pol Lirola, però ha sigut incapaç d'aguantar l'avantatge i ha vist com els gols d'Iván Martín i Taty Castellanos han impedit que l'Elx arribe al descans de la competició amb la primera victòria. Tot el contrari: arriba afonat en la cua de la taula, amb el Martínez Valero d'ungles i sense entrenador. 

Pol Lirola marca el primer gol amb l'Elx

Partit obert des de l'inici. Edgar Badia ha tornat a ser el millor. Ha evitat el gol gironí d'Oriol Romeu. Poc després, el gol de l'Elx. Jugada d'Àlex Collado i gol per a Pol Lirola, el primer que fa el lateral cedit pel Marsella. Ha pogut fer el segon, però la cabotada de Pere Milla, espectacular, se n'ha anat al travesser. 

A partit d'ací, domini visitant. Aleix Garcia ha tingut l'empat, però el baló se n'ha anat al pal davant un Badía ja batut. Poc després gol anul·lat a Oriol Romeu per clara falta sobre Carlos Clerc. I quan faltava poc per al final, el gol d'Iván Martín, de cap, amb la passivitat de la defensa franjaverda. 

Dos davanters

Tot i que a l'inici de la segona part, no hi ha hagut canvis, Sergio Mantecón sí que ha fet canvis prompte en busca de la victòria. Eze Ponce i Gerard Gumbau han substituït Raúl Guti i Josan. Més llenya per a la necessitada davantera il·licitana. 

El Girona ha capgirat el marcador als vint minuts de la represa. Error defensiu de Carlos Clerc que provoca la centrada d'Arnau i la rematada del Taty Castellanos per a fer l'1-2. 

I ha pogut ser pitjor quan Oriol Romeu ha estavellat un baló a la creueta. 

L'Elx s'ha trencat més, li ha costat crear perill i ha vist com cada acció a pilota parada del Girona era una ocasió de perill. L'eixida de Carlos Clerc i, sobretot, d'Enzo Roco, han centrat els xiulits del Martínez Valero, que ha perdut la paciència amb la debilitat defensiva dels franjaverds aquesta temporada. 

També et pot interessar

stats