Elx-Getafe: tornar a guanyar

Els franjaverds buscaran la victòria 11 jornades després per a eixir dels llocs de descens.

Nino celebra un gol
Nino celebra un gol / @Twitter: @elchecf

L'Elx rep el Getafe a l'Estadi Martínez Valero amb l'objectiu de tornar a guanyar en la Lliga 11 jornades i dos mesos i mig després per a abandonar els llocs de descens en què van caure la setmana passada. Enfront tindran un equip que tampoc arriba al duel en el millor moment de la temporada, amb una única victòria en les últimes 11 jornades, i que només està un punt per damunt dels franjaverds. El partit ha estat marcat pel temporal Filomena, que ha obligat a posposar-lo a dilluns per les dificultats dels madrilenys per a desplaçar-se a Elx.

L'entrenador il·licità, Jorge Almirón, ha pronosticat que el partit contra els madrilenys serà dur i típic de la lluita pel descens, fet pel qual ha assegurat que serà vital cuidar tots els detalls. El tècnic ha admés la importància del duel i ha assegurat que l'equip està preparat per a aquest tipus de partits. “És un rival directe, juguem com a locals i venim de no sumar, però ja sabíem que per a nosaltres tots els partits són decisius”, ha dit.

Almirón ha explicat que la ratxa de deu jornades sense guanyar es deu a “detalls i una qüestió de jerarquia”, ja que, segons ha recordat, el seu equip “no ha sigut avasallat per cap rival” durant aquesta fase de la competició. “Som un equip competitiu que continuarà millorant, però els resultats positius són importants per a generar confiança”. Respecte al rival, ha destacat que és un equip important amb molt de recorregut i ha destacat la seua experiència.

L'entrenador argentí recupera el central Diego González, després de superar unes molèsties al genoll, mentre que el davanter Pere Milla és dubte per unes molèsties en un dit del peu. L'única baixa segura és la del migcampista Tete Morente, que va patir una lesió muscular durant el partit de la passada jornada contra l'Athletic Club.

L'Elx no ha sigut capaç de guanyar el Getafe en els últims enfrontaments entre els dos equips. En l'últim duel al Martínez Valero, l'any 2016 en Segona, el partit va acabar amb empat a dos, amb gols de Nino i Guillermo Fernández. L'última victòria il·licitana va ser dos anys abans, en Primera, per 1-0, amb gol de Boakye.El partit suposarà la tornada de José Bordalás al Martínez Valero, on va ocupar la banqueta en el període comprés entre 2009 i 2012. Tres jugadors del Getafe, Ángel, Etxeita i Damián Suárez també van vestir la camiseta franjaverda.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 19:00 hores, amb Jordi Sanchis, la narració de Raül Pina i els comentaris de David de la Hera.

També et pot interessar

stats