L'Elx assoleix el rècord de punts en Primera

L'equip franjaverd acomiada la temporada amb una victòria 3-1 contra el Getafe

Kike Pérez celebra un dels gols
Kike Pérez celebra un dels gols / Manuel Lorenzo (Efe)
21 de maig 2022 - 14:11 Actualitzat: 22 de maig 2022 - 19:35

L'Elx ha dit adeu a una temporada notable amb un bon sabor de boca. L'equip franjaverd ha brindat una nova victòria a l'afició que ha servit, a més, per a establir un nou rècord de puntuació en Primera Divisió. El triomf 3-1 contra el Getafe permet als de Francisco Rodríguez sumar 42 punts, un més que els que van aconseguir els il·licitans la temporada 2014-2015. 

L'equip franjaverd ha presentat una alineació amb algunes novetats, com la de Javier Pastore, titular quatre mesos després. I l'argentí ha sigut un dels més destacats en l'inici del partit, en què ha estavellat una pilota al travesser. Tot i això, ha sigut el Getafe el que ha inaugurat el marcador mitjançant l'exgroguet Enes Ünal, una de les revelacions de la temporada. Però l'Elx ha reaccionat immediatament. Olaza, amb un poc de fortuna, ha establit la igualada poc abans del descans.

Quan el partit ja moria i semblava que acabaria en taules, Kike Pérez ha obtingut un doblet i ha posat el colofó al gran any dels franjaverds, just abans de la festa que el Martínez Valero ja tenia preparada per a celebrar un any més la permanència en Primera. 

També et pot interessar

stats