L'Elx s'enfonsa encara més al Martínez Valero

Lucas Boyé desaprofita un penal en els últims minuts contra un Getafe amb un jugador menys

Enes Ünal fa el gol de la victòria del Getafe
Enes Ünal fa el gol de la victòria del Getafe

L'Elx desaprofita una nova oportunitat de puntuar. Aquesta era vital. Pel rival i per la situació en la qual s'ha donat. Un Getafe que ha acabat demanant l'hora amb un jugador menys per l'expulsió d'Amavi en la segona part.

Els d'Almirón han començat bé el partit. Es notava l'ambició de buscar el gol, però sense els excessos que podrien donar les posicions còmodes de la taula classificatòria.

No obstant això, la falta de contundència ha condemnat l'Elx, que ha pagat les errades en atac i, sobretot, en defensa.

Enzo Roco al començament de la segona part ha avisat amb un remat de cap que se n'ha anat per poc a l'esquerra de la porteria de David Soria. Però els bons jugadors apareixen i, hui, un dels millors era el davanter del Getafe, Enes Ünal.

El turc amb un moviment de turmell espectacular ha rematat un centre per a ajustar-lo a l'esquerre de Badia, que res ha pogut fer. També és veritat que la passivitat defensiva de l'Elx ha ajudat.

Ja amb un jugador més, l'Elx ha pogut empatar el marcador quan faltaven cinc minuts per a arribar a la fi del partit. Una mà de Luis Milla dins l'àrea ha permés a Lucas Boyé xutar un penal que David Soria ha aconseguit parar baix a la seua esquerra i que ha acabat d'enfonsar la parròquia il·licitana.

Així, l'Elx es manté últim de la classificació i veu com se li escapen uns punts que poden ser vitals a la fi del campionat.

També et pot interessar

stats