Darder condemna l'Elx (0-1)

Un gol de l'Espanyol en el temps afegit acosta un poc més l'equip franjaverd a l'infern de Segona

Palacios i Badia es lamenten després del gol de Darder
Palacios i Badia es lamenten després del gol de Darder / Manuel Lorenzo (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
18 de febrer 2023 - 19:11 Actualitzat: 19 de febrer 2023 - 16:27

L'Elx ha deixat escapar una de les últimes oportunitats que li quedaven per a aferrar-se a la permanència en caure al Martínez Valero per 0-1 contra l'Espanyol, un rival directe en aquesta lluita. Un gol de Sergi Darder en el minut 92 deixa l'equip franjaverd a tretze punts de la salvació a només setze partits perquè concloga la Lliga.

La primera part ha sigut molt divertida, amb un partit d'anada i tornada en què els dos equips han gaudit de bones ocasions de gol per a desnivellar el marcador. Però cap dels dos ha tingut l'encert necessari per a inaugurar el marcador abans del descans.

La por ha aparegut amb el pas dels minuts en la represa. Cap dels dos equips renunciava a atacar, però ja semblava que li donaven més importància a no encaixar gol. L'expulsió de Carmona per doble groga a deu minuts pel final ha resultat decisiva. Tot i això, l'Elx no ha renunciat a res i ha pogut avançar-se amb una rematada de cap d'Enzo Roco en el 90. Però el que ha arribat ha sigut el golàs de Sergi Darder, ja en temps afegit, que afona un poc més si cap els franjaverds.

El temps ja juga en contra de l'equip de Pablo Machín, que està obligat a guanyar el Betis la setmana que ve al Martínez Valero si no vol firmar abans de temps la sentència de mort.