Elx-Eibar: Escribà debuta en una final per la permanència

En el seu partit 700 en Primera, l'equip il·licità vol sumar una victòria que se li resisteix des de finals d'octubre de l'any passat.

Fran Escribà serà el protagonista de la nova prova de foc a la qual se sotmetrà l'Elx
Fran Escribà serà el protagonista de la nova prova de foc a la qual se sotmetrà l'Elx / À Punt Mèdia

Elx i Eibar, dos equips en crisis de resultats, s'enfronten aquest dissabte en un partit transcendental en la lluita per la permanència. Fran Escribà serà, sense dubte, el protagonista de la nova prova de foc a la qual se sotmetrà l'Elx. El valencià debuta a la banqueta d'un equip ferit que s'agarra a l'efecte de l'arribada del nou entrenador per a afonar al seu rival en la zona de descens.

En el seu partit 700 en Primera, l'Elx, que s'enfronta per primera vegada com a local a l'equip que es va aprofitar del seu descens administratiu el 2015 per a seguir en la màxima categoria del futbol espanyol, vol sumar una victòria que se li nega des de finals d'octubre de l'any passat. L'entorn del conjunt il·licità, molt pessimista fa a penes una setmana, ha donat un canvi radical després de l'arribada al club d'Escribà, protagonista directe dels últims èxits de l'equip il·licità en Primera Divisió.

Ara, la plantilla i els aficionats tornen a veure possible la permanència, encara que són conscients que moltes de les opcions passen per canviar la dinàmica davant l'Eibar, que marca actualment la zona de permanència. Serà un duel que val més que tres punts, ja que també està en joc el coeficient particular: en el partit de la primera volta, l'Elx va guanyar a Ipurua (0-1).

En l'esportiu, amb el nou entrenador, la infermeria quasi s'ha buidat. Escribà recupera Nino, Josan i Mojica, dubtes durant la setmana per problemes físics en el partit de Vigo, però no podrà comptar amb el central Diego Gonzaléz ni amb Fidel.

La retransmissió del partit es podrà seguir aquest dissabte en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 14:00 hores, amb la narració de Raül Pina i els comentaris de David De la Hera i Manu Herrera.

També et pot interessar

stats