Elx-Celta: toca recuperar les bones sensacions

Els franjaverds reben un equip en crisi amb l'objectiu de llevar-se el mal sabor de boca de la derrota contra el Betis.

Josan i Fidel celebren el gol de l'Elx al Villamarín
Josan i Fidel celebren el gol de l'Elx al Villamarín / Julio Muñoz (Efe)

L'Elx rep aquest divendres el Celta al Martínez Valero amb l'objectiu de tornar a la senda del triomf i passar pàgina de la dura derrota al Benito Villamarín contra el Betis, que va posar fi a quatre partits d'imbatibilitat. Enfront tindrà un equip en crisi, que no ha guanyat cap partit en les sis últimes jornades, i en què perilla el lloc del seu entrendor, Òscar Garcia Junyent.

Tot i la crisi de resultats dels de Vigo, l'entrenador il·licità, Jorge Almirón, creu que es trobarà la seua millor versió: “Esperem un gran rival, perquè tots els equips en Primera són molt bons”. L'argentí no ha volgut aprofundir en la situació del Celta i ha assegurat que prefereix centrar-se en el seu equip.

Almirón ha admés que la derrota davant el Betis va doldre a l'equip, però ha recordat que l'Elx ha d'assimilar-la ràpid: “Sabem la nostra posició, el que ens juguem i quants punts hem de sumar”. El tècnic no ha descartat possibles canvis en l'alineació: “Hem de treballar en variants del sistema i buscar una idea més consolidada, però sobretot que traguem un bon resultat i l'equip se senta competitiu”.

L'entrendor franjaverd no podrà comptar amb el davanter Guido Carrillo, que encara continua convalescent d'unes molèsties al genoll, ni amb el migcampista Víctor Rodríguez, per un colp a la cuixa. En canvi, recupera Tete Morente, que es va perdre els dos últims partits per lesió, però sembla poc probable que entre en la formació titular.

En l'últim precedent en Primera al Martínez Valero, la temporda 2014-15, els gallecs es van endur la victòria per la mínima (0-1), però un any abans l'Elx va guanyar 1-0 amb un gol de Carles Gil. Dels últims quatre duels entre els dos equips, el Celta només n'ha guanyat un, mentre que els franjaverds s'han endut la victòria en dos.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 hores, amb Jordi Sanchis, la narració de Raül Pina i els comentaris de David de la Hera.

També et pot interessar

stats