Any nou, vicis vells

L'Elx comença el 2023 amb una derrota contra el Celta (0-1) i continua sense conéixer la victòria en Lliga

Els gallecs celebren el gol
Els gallecs celebren el gol / Ana Escobar (Efe)

La permanència en Primera Divisió es complica cada vegada un poc més. L'Elx ha estrenat l'any nou amb la mateixa dinàmica que va tancar el 2022, sense saber què és guanyar en la Lliga. L'equip franjaverd ha perdut 0-1 contra el Celta i suma només quatre punts de 48 possibles.

L'equip de Pablo Machín ha hagut de remar a contracorrent des de massa prompte. Iago Aspas, l'autor del primer gol de 2023, ha avançat els gallecs en el minut 5. L'Elx ha reaccionat, però ni Roger ni Lucas Boyé han estat encertats de cara a porteria. I sort ha tingut d'Édgar Badia, que ha evitat que l'avantatge del Celta s'incrementara.

L'equip franjaverd s'ha mostrat impotent en la represa i només Badia ha mantingut l'esperança de sumar, almenys, un punt. Machín ha tardat molt a fer els canvis i, a més, a l'afició no li han agradat. L'Elx ho ha intentat fins al final amb més cor que cap, però l'any ha començat de la mateixa manera que va acabar el passat.

La primera victòria ja no es pot demorar més. La setmana que ve, contra un rival directe, el Cadis, cal trencar una ratxa que s'allarga ja a 229 dies sense guanyar un partit en Primera Divisió.

També et pot interessar

stats