L'Elx i el CD Eldense tornaran a jugar en Segona la temporada que ve

Els blaugrana han aconseguit la permanència després de derrotar per 1-2 els franjaverds, que es queden sense possibilitats de jugar el play-off d'ascens a Primera

Nico Castro i Sergio Ortuño, en una acció del duel
Nico Castro i Sergio Ortuño, en una acció del duel / Twitter: @elchecf
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
25 de maig 2024 - 21:43 Actualitzat: 26 de maig 2024 - 22:48

L'Elx i el Club Deportivo Eldense continuaran en la Segona Divisió la temporada que ve. Els blaugrana han aconseguit la permanència a falta d'una jornada després de guanyar per 1-2 al Martínez Valero, mentre que els franjaverds ja no tenen cap possibilitat de jugar el play-off d'ascens després de la derrota.

Els il·lictans han portat la iniciativa des del xiulit inicial, davant d'un equip d'Elda que es defenia bé i que esperava la seua oportunitat a la contra. Però els de Sebastián Beccacece, massa precipitats, no trobaven la manera de crear perill a la porteria rival i la primera part ha acabat sense gols.

En la represa, els franjaverds han eixit amb aires renovats, però a penes els han durat set minuts. En el minut 52, Juanto Ortuño ha aprofitat una errada local per a inaugurar el marcador i emmudir l'afició il·licitana. El gol ha acabat de desanimar els de Beccacece, que han vist que els d'Elda encara ampliaven la renda amb un dels gols de la temporada, obra de David Imor des de més enllà del mig del camp, aprofitant la posició avançada de Mati Dituro. L'Elx, amb més cor que cap, ha buscat almenys el gol de l'honor i l'ha trobat ja quasi al final, en una acció en què Álex Martínez s'ha marcat en pròpia porteria.

El CD Eldense tanca una temporada més que meritòria, amb la salvació a falta d'una jornada en la tornada a la categoria de plata vora cinquanta anys després. Per contra, l'Elx no ha complit els objectius i serà l'únic dels tres equips que va baixar de Primera que ni tan sols jugue el play-off d'ascens. Sembla que la temporada que ve que caldrà buscar l'ascens amb un nou entrenador a la banqueta.

També et pot interessar

stats