Elx-Cadis: duel d'equips revelació

Els il·licitans i els andalusos, dos acabats d'ascendir, estan entre els deu millors de la Lliga.

Almirón fa indicacions als seus jugadors en el partit contra el Llevant
Almirón fa indicacions als seus jugadors en el partit contra el Llevant / Manuel Bruque (Efe)

L'Elx rep aquest dissabte el Cadis al Martínez Valero amb l'objectiu de guanyar el duel particular d'equips revelació de la Lliga. Tant els il·licitans com els andalusos, dos clubs que han pujat a Primera aquest any, han fet un gran inici de temporada i ara mateix se situen entre els deu primers classificats.

Els dos equips arriben al partit després de dues jornades sense guanyar i estan obligats a sumar per a evitar veure de més prop els llocs de descens. Fins ara, els franjaverds i els gaditans s'han mostrat més fiables a domicili que com a locals.

El tècnic de l'Elx, Jorge Almirón, ha qualificat el duel amb el Cadis de fonamental: “Falta molt, però per a nosaltres cada partit és important". El preparador argentí ha destacat la capacitat dels andalusos per a aprofitar els espais i el contraatac, i confia que el seu equip siga efectiu.

L'entrenador franjaverd recupera Fidel Chaves i Juan Sánchez Miño, baixes la passada jornada per lesió, però manté la baixa d'Emiliano Rigoni, que segueix en ple procés de recuperació. A més, el defensa malià Youssouf Koné és dubte després d'haver patit la grip durant la setmana, que li ha impedit exercitar-se amb normalitat.

En els dos precedents de la passada temporada en Segona, els dos partits van acabar amb un empat sense gols i, en l'últim enfrontament entre els dos conjunts en la màxima categoria del futbol espanyol, la temporada 1988-1989, el duel es va resoldre amb un empat a dos.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 14:00 hores, amb Jordi Sanchis, la narració de Raül Pina i els comentaris de David de la Hera.

També et pot interessar

stats