El Betis noqueja l'Elx (0-3)

L'equip franjaverd encadena sis jornades sense guanyar i continuarà una setmana més en zona de descens

Fekir celebra el tercer gol
Fekir celebra el tercer gol / Manuel Lorenzo (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
20 de novembre 2021 - 20:06 Actualitzat: 21 de novembre 2021 - 20:30

El Reial Betis ha arrasat un Elx desconegut (0-3), que acumula ja sis jornades sense conéixer la victòria. Els andalusos han sentenciat el partit en una primera part en què han jugat a plaer contra un equip que ha donat totes les facilitats possibles. Els franjaverds seguiran una setmana més en llocs de descens a segona divisió i Fran Escribá queda en una situació delicada. 

Juanmi ha avançat el Betis pràcticament en la primera ocasió del partit, en aprofitar una greu errada de Mojica. Willian José, que ha transformat un penal molt discutit, i Fekir, després d'un altre regal de la defensa il·licitana, han deixat el partit vist per a sentència en el minut 26. I encara haguera pogut ser pitjor, ja que l'àrbitre ha anul·lat un gol visitant i Édgar Badía n'ha salvat un altre de cantat. L'Elx no ha fet acte de presència en la primera part i l'afició ha acomiadat els jugadors amb una xiulada sonora.

Escribá ha tractat de canviar el signe del partit amb un doble canvi en el descans, però l'equip franjaverd no ha sigut capaç de reaccionar. Ni l'expulsió d'Héctor Bellerín per roja directa en tallar una contra en el minut 66 ha despertat l'Elx. El boxejador il·licità Kiko Martínez, campió del món del pes ploma i aficionat franjaverd, ha fet la treta d'honor. Però aquesta vegada el que ha quedat noquejat ha sigut l'Elx.

També et pot interessar

stats