El Barça assalta el Martínez Valero amb polèmica (1-2)

L'Elx, que s'havia avançat en la primera part, ha reclamat un penal per mans de Jordi Alba després que l'àrbitre en xiulara un de Barragán

Hernández Hernández assenyala el penal després de consultar el VAR
Hernández Hernández assenyala el penal després de consultar el VAR / Biel Aliño (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
05 de març 2022 - 15:32 Actualitzat: 07 de maig 2022 - 18:04

Un gran Elx se n'ha anat de buit del Martínez Valero en un partit en què ha plantat cara a un Barça en ratxa i en què fins i tot s'ha avançat en el marcador. Ferran Torres i Memphis, de penal, han capgirat el gol inicial de Fidel en un final marcat per la polèmica (1-2). L'àrbitre ha concedit un penal als catalans per mans de Barragán, que ha significat l'1-2, però no ha xiulat res en una acció similar en l'àrea contrària amb Jordi Alba com a protagonista. 

El Barça, en línia ascendent els últims partits, ha dominat el partit des de l'inici davant un Elx que esperava les seues opcions a la contra. De Jong ha tingut dues opcions molt clares per a avançar els catalans, però ha perdonat, i Fidel, aprofitant una errada de Pedri, ha desfermat la bogeria en el Martínez Valero amb l'1-0 quan faltava poc per al descans.

En la represa, Xavi ha donat entrada a Ferran Torres i el Barça ha començat a assetjar la porteria d'un inspirat Edgar Badia, que desbaratava totes les ocasions visitants. Precisament el de Foios, després d'un mal llançament de Jordi Alba, ha empatat el duel en el minut 60. Poc després, ha sigut Ter Stegen qui ha salvat el Barça amb una gran parada a una rematada de Pere Milla, que hauria tornat a posar per davant els il·licitans. Ferran Torres ha tingut fins a tres ocasions clares per a posar el Barça per davant, però ha tornat a mostrar la falta d'efectivitat de cara a porteria dels últims partits. 

A set minuts per al final, l'àrbitre, a instàncies del VAR, ha xiulat un penal per mans de Barragán, que Memphis no ha desaprofitat per a avançar els blaugrana I pràcticament a continuació, en l'àrea contrària, els franjaverds han reclamat pena màxima per unes mans de Jordi Alba. Però aquesta vegada el VAR no ha cregut oportú xiular penal davant la indignació de la parròquia local. Pastore ha acabat expulsat per protestar des de la banqueta, però ja no ha quedat temps per a rascar, almenys, l'empat. 

El ben cert és que tot i la gran imatge mostrada, l'Elx ha patit la primera derrota com a local en Lliga amb Francisco en la banqueta després de sis partits. I el més preocupant és que després de la victòria del Cadis, la zona del descens es queda a només cinc punts.

També et pot interessar

stats