L'Athletic afona l'Elx i deixa molt tocat Francisco (1-4)

L'equip franjaverd només ha sumat un punt de quinze possibles en un inici de Lliga preocupant que el situa penúltim

Édgar Badia es lamenta després d'encaixar un gol
Édgar Badia es lamenta després d'encaixar un gol / Manuel Lorenzo (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
10 de setembre 2022 - 18:50 Actualitzat: 11 de setembre 2022 - 18:57

L'Elx ha patit una desfeta dolorosa al Martínez Valero en perdre per 1-4 contra l'Athletic Club de Bilbao en un partit que ja estava sentenciat en l'equador de la primera part, amb tres gols visitants. L'equip franjaverd encara no coneix la victòria en cinc jornades i, amb només un punt, ocupa el penúltim lloc. La continuïtat de Francisco Rodríguez a la banqueta queda en entredit.

Quan encara no s'havien complit els primers deu minuts de joc, Nico Fernández Mercau, que debutava amb la camiseta franjaverda, ha marcat en pròpia porta. I per si això fora poc, a penes en quinze minuts, l'Athletic ja guanyava per 0-3 gràcies als gols de Saucet de penal i de Nico Williams. L'Elx es veia desbordat per un equip que sense fer res de l'altre món li creava ocasions de perill contínuament i Francisco ha intentat canviar el signe del partit amb el canvi de Mascarell per Ponce. Però no ha servit de res. Berenguer ha marcat el quart abans del descans, poc després d'anul·lar-li un altre gol per fora de joc. L'afició ha acomiadat l'equip amb una forta xiulada.

El tècnic andalús ha tornat a moure la banqueta en la represa i –aquesta vegada sí– l'equip ha millorat les prestacions. Poc a poc els il·licitans s'han anat acostant a l'àrea rival i la recompensa a l'esforç ha arribat amb el gol d'Eze Ponce després d'una gran acció de Lucas Boyé. No ha servit per a res, però almenys els franjaverds han donat la cara fins al final i han acabat el partit exigint al rival.

La situació de l'Elx no és gens bona, amb només un punt de quinze possibles i amb una imatge preocupant. Només el Cadis, cuer, ha rebut més gols en aquest inici lliguer. A més, la setmana que ve toca visitar el Barça de Robert Lewandowski al Camp Nou. Veurem si amb Francisco encara estarà a la banqueta.