L'Elx ja frega la zona de play-off d'ascens

L'equip franjaverd ha sumat la quarta victòria seguida a casa en derrotar l'Amorebieta per 2-0

Els jugadors de l'Elx celebren un dels gols
Els jugadors de l'Elx celebren un dels gols / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
25 de novembre 2023 - 17:11 Actualitzat: 26 de novembre 2023 - 18:47

L'Elx ha aconseguit la quarta victòria consecutiva al Martínez Valero, després de derrotar per 2-0 l'Amorebieta, amb els gols de Mario Gaspar i Tete Morente en el tram final del duel. Amb aquest resultat, l'equip franjaverd se situa a només dos punts de la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió.

L'equip de Sebastián Beccacece no ha entrat bé al partit i els bascos han tingut diverses ocasions per a inaugurar el marcador. La falta de punteria i les parades de Miguel San Román han evitat mals majors, en una mala primera part dels il·licitans.

L'Elx ha millorat en la represa i Óscar Plano ha marcat un gol que el VAR ha acabat invalidant per una falta al porter rival. Aquest colp ha afectat l'Elx, que ha tornat a mostrar els dubtes del primer acte. Però una acció a pilota aturada ha desencallat el partit. Mario Gaspar ha celebrat el seu 33é aniversari amb el primer gol amb la camiseta franjaverda, deprés d'una gran rematada de cap a la treta d'un córner. Poc després, Tete Morente ha portat la tranquil·litat al Martínez Valero amb el segon i definitiu, que ha tardat tres minuts a pujar al marcador per una revisió del VAR.

L'equip il·licità s'ha recuperat de seguida de l'entropessada a casa de l'Espanyol, un dels grans candidats a l'ascens. I ara té un calendari favorable per a fer el salt definitiu a la zona de play-off d'ascens, amb dos rivals que ara mateix ocupen la zona de descens, l'Alcorcón i el Cartagena.

També et pot interessar

stats