L'Elx posa la directa cap a l'ascens (3-2)

L'equip franjaverd, que acumula quatre triomfs seguits, es manté segon

Mourad celebra el gol del triomf
Mourad celebra el gol del triomf / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
16 de març 2024 - 19:30 Actualitzat: 17 de març 2024 - 21:13

L'Elx de Sebastián Beccacece sembla no tindre sostre. L'equip franjaverd ha derrotat 3-2 l'Albacete en un partit que se li ha complicat molt amb els dos gols del valencià Manu Fuster. Els il·licitans, que encadenen quatre victòries consecutives, es refermen en la segona posició que els donaria l'accés directe a Primera Divisió. 

El duel ha començat amb un esglai, ja que Manu Fuster ha aprofitat una errada de Dituro per a avançar els visitants en el minut 11. Però ni això ha desviat els franjaverds del pla de partit. I Tete Morente, just abans del descans, ha aconseguit restablir la igualada.

D'un gol psicològic a un altre perquè, només començar la represa, Nico Fernández ha capgirat el marcador i ha desfermat la bogeria al Martínez Valero, que ha presentat una gran entrada. I quan ja semblava que estava tot resolt, ha arribat el segon colp: Manu Fuster ha tornat a marcar per a empatar novament el duel. Però aquest equip està fet d'una altra pasta. I, a penes uns minuts després, Mourad ha marcat el tercer i definitiu.

L'Elx continua segon, a només tres punts del líder, el Leganés. Però no es pot despistar perquè només té un punt d'avantatge sobre els seus perseguidors, l'Eibar i l'Espanyol. La setmana que ve, els franjaverds visiten el Ciutat de València per a enfrontar-se al Llevant, en el duel autonòmic valencià de la jornada.

També et pot interessar

stats