D'#ElValencianismoQuiereAJames a #ElValencianismoQuiereAMata

En una entrevista en 'El Chiringuito', el colombià James Rodríguez es deixa voler pel València

Cavani i Mata van compartir vestidor al Manchester United
Cavani i Mata van compartir vestidor al Manchester United

L'afició del València està vivint unes hores d'alta tensió pel tancament del mercat de fitxatge i està expressant els seus desitjos, quant a la confecció de la plantilla, a les xarxes socials. L'última petició del valencianisme és la tornada de Juan Mata, mentre que ahir la demanda de James Rodríguez també es va convertir en trending topic a Espanya.

Mata, com Edinson Cavani, ha acabat contracte amb el Manchester United i pot fitxar lliure per qualsevol equip. El migcampista burgalés va eixir fa onze temporades del València en direcció al Chelsea i tres anys després va fitxar pels dimonis rojos, on s'ha convertit en una llegenda.

James Rodríguez es deixa voler

El jugador de l'Al-Rayyan del Qatar s'ha deixat voler ahir pel València i l'afició del club de Mestalla no va tardar a mostrar-li la seua voluntat perquè l'atacant colombià torne a Espanya. El club qatarià demana un traspàs de quatre milions d'euros i el jugador està disposat a rebaixar-se la fitxa.

En una entrevista en El chiringuito, James es refereix al València com un gran club i s'ofereix a ser ell qui li faça les assistències a Cavani, el nou fitxatge valencianista. "Vaig caminant si fa falta", remarca el de Colòmbia.

També et pot interessar

stats