El CD Eldense enfonsa el Vila-real B (2-0)

La derrota al Nou Pepico Amat deixa en situació compromesa el filial groguet.

El central Dumic ha marcat per segon partit seguit
El central Dumic ha marcat per segon partit seguit al nou Pepico Amat / LaLiga

El Club Deportivo Eldense ha tirat de contundència i intensitat per a superar un Vila-real B que continua sense respostes a domicili amb gols d'Iván Chapela i Dario Dumic, que acosten l'equip del Vinalopó Mitjà a la permanència en Segona Divisió.

L'equip de Fernando Estévez s'ha hagut de sobreposar a les lesions de Miguel Llambrich i Mo Dauda en la primera mitja hora de partit. Una mà de Lekovic dins de l'àrea després d'una rematada de cap de Juanto Ortuño ha obert la porta a un penal a favor dels locals. Iván Chapela ha transformat des dels onze metres per a establir l'1-0 en el minut 38.

El gol ha despertat el Vila-real B. Álex Forés va tindre una bona opció per a empatar en la qual es va trobar amb una providencial mà d'Álvaro Acebes en l'única jugada de perill dels de Miguel Álvarez.

En la represa, l'Eldense ha aprofitat un servei de cantonada culminat per Dario Dumic, després de rebutjar Iker Álvarez una doble rematada de Juanto Ortuño, per a fer el segon.

El 2-0 ha acabat d'afonar un "minisubmarí" molt desdibuixat i sense poder de reacció. En canvi, els del Nou Pepico Amat s'han mostrat ferms davant de la seua afició i amb aquest triomf tenen cada vegada més a prop la permanència, per a després mirar cap a objectius més ambiciosos.

També et pot interessar

stats