Combat nul al Nou Pepico Amat (0-0)

El CD Eldense i el Llevant sumen un punt que té més bon regust en l'equip local

Dela i Sergio Ortuño, en una acció del duel
Dela i Soberón, en una acció del duel / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
17 de maig 2024 - 21:18 Actualitzat: 18 de maig 2024 - 23:22

El duel autonòmic valencià entre el Club Deportivo Eldense i el Llevant ha acabat amb un empat sense gols. El punt és positiu per als blaugranes, que s'acosten un poc més a la permanència, però insuficient per als granotes, que s'allunyen de la zona de play-off d'ascens a Primera Divisió.

La primera part ha sigut molt entretinguda, amb dos equips amb estils diferents que buscaven el gol amb les seues armes. Primer han avisat els d'Elda a la porteria d'Andrés Fernández, però els llevantinistes també han fet suar de valent Mackay. Fins i tot, hi ha hagut dos pilotes al pal, una de Soberón i una altra d'Álex Valle abans del descans.

En la represa, el Llevant, més necessitat, ha fet un pas avant i ha buscat el gol amb més insistència. I l'ha acabat trobant en una rematada de cap de Bouldini. Però l'àrbitre l'ha anul·lat per una falta en el salt sobre Marc Mateu, que els granotes han protestat aïradament. Amb el pas del temps, els locals han donat per bo l'empat i els visitants han intentat la diana que els permetera seguir somiant amb el play-off d'ascens. Però el marcador no s'ha mogut i el duel ha acabat amb repartiment de punts.

L'equip granota es queda ara a quatre punts del sext classificat, l'Oviedo, que té un partit menys, quan ja només en queden quatre en joc. Per la seua banda, els d'Elda estan a tres punts de la zona de descens.

També et pot interessar

stats