L'Eldenc perd dos punts al final malgrat jugar en superioritat (2-2)

Chiki, de l'Alcorcón, ha empatat amb un gol fora del temps afegit per l'àrbitre.

Els jugadors de l'Eldenc celebren el gol de Carlos Hernández
Els jugadors de l'Eldenc celebren el gol de Carlos Hernández / LaLiga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
11 de setembre 2023 - 23:31 Actualitzat: 11 de setembre 2023 - 23:30

Un gol de Chiki en el minut 95 ha permés a l'Alcorcón, que ha jugat en inferioritat durant tot el segon temps, sumar un valuós punt al Nou Pepico Amat contra un Club Esportiu Eldense, que no ha sabut aprofitar el seu avantatge numèric, malgrat avançar-se dues vegades en el marcador.

El duel s'ha calfat en els minuts finals del primer període i Yan Etekin ha sigut expulsat amb roja directa per una dura entrada al romanés Florin Andone. Ja en la segona part, els de Fernando Estévez han aprofitat la seua superioritat numèrica per a avançar-se en el marcador amb un gol d'Iván Chapela en el minut 52.

Amb l'1-0, l'Alcorcón ha fet un pas avant per a intentar empatar i ha fet l'1-1 en el minut 65 amb un gol d'Addai, que acabava de saltar al terreny de joc. Poc ha durat la igualada en el marcador, perquè el CD Eldense ha aprofitat un servei de cantonada de Marc Mateu per a tornar a posar-se per davant en el minut 72 amb un gol de Carlos Hernández.

No obstant això, l'Alcorcón ha trobat el premi a la seua insistència amb un gol en l'últim sospir de Christian Borrego Chiki per a establir el 2-2 definitiu quan el Nou Pepico Amat començava a assaborir una nova victòria del seu equip. El CD Eldense suma així el primer empat de la temporada, un punt que fa gust de poc després d'estar molt a prop de sumar la tercera victòria a casa.

També et pot interessar

stats