L'Eldenc amenaça el lideratge del Castelló

Victòria al Nou Pepico Amat (2-0) i derrota del conjunt orellut a Tarragona (2-1)

Accions dels partits a Tarragona i Elda, respectivament
Accions dels partits a Tarragona i Elda, respectivament / Twitter: @cdcastellon i @CD_Eldense

La victòria de l'Eldenc contra la UE Cornellà i la derrota del Castelló en la visita al Gimnàstic de Tarragona fan que els dos equips valencians empaten a 24 punts al capdavant de la Primera RFEF. À Punt Mèdia televisarà el pròxim partit del conjunt d'Elda, contra La Nucia.

Tot i avançar-se en el marcador amb un gol amb fortuna de Manu Sánchez, el Castelló no ha pogut traure res positiu de Tarragona, perquè els locals han capgirat el marcador mitjançant Joan Oriol i Javier Bonilla.

Després de deu partits invictes, els de Rubén Torrecilla encaixen la segona derrota de la temporada. En la pròxima jornada, contra el Reial Múrcia, tractaran de fer bo el fortí de Castàlia per a tornar a la senda de la victòria.

Més contents estan hui a Elda (Vinalopó Mitjà), quan després de tres jornades sense conéixer la victòria, els de Fernando Estévez han tornat a sumar els tres punts. El partit contra la UE Cornellà s'ha decidit en el tram final, quan els gols de Cristian López i Manu Nieto han donat la victòria als del Nou Pepico Amat.

En pròxim partit de l'Eldenc l'enfrontarà a un altre equip valencià, La Nucia, a l'Estadi Olímpic Camilo Cano. Un partit que es disputarà el pròxim diumenge 27 de novembre i que es podrà veure en directe a través de la televisió d'À Punt Mèdia.

Diumenge contra equips bascos

Després dels duels d'ahir contra equips catalans, aquest diumenge s'han disputat els altres partits que involucraven equips valencians en la categoria de bronze del futbol espanyol. Tres duels que s'han saldat en dues derrotes i un empat. L'Intercity ha perdut a casa contra el Reial Unió (1-2), La Nucia ha caigut en la visita a l'Amorebieta (2-0), mentre que l'Alcoià ha rescatat un punt contra la Reial Societat B (1-1).

Tot i avançar-se en el marcador, a la mitja hora de joc mitjançant Pol Roigé, l'equip de Gustavo Siviero no ha trencat la mala ratxa de tres jornades sense perdre i acumula només una victòria en els últims huit partits. Unai Emery, propietari del Reial Unió, ha vist des de la graderia de l'Antonio Solana com el seu equip capgirava el resultat en la segona part.

Mal partit en terres basques el de La Nucia, que s'ha vist per davall en el marcador ja en el minut 6 i, en l'equador de la segona part, ha encaixat el segon. Mariano ha pogut retallar distàncies, però el baló ha pegat al pal. El pròxim diumenge, al Camilo Cano, els de César Ferrando s'enfronten a l'Eldenc en el duel que televisarà À Punt Mèdia.

Un punt ha aconseguit traure l'Alcoià de la visita al filial de la Reial Societat en un duel que també se li ha posat costera amunt amb un gol local als deu minuts de joc. Raúl Alcaina, en el 86, ha sumat el segon empat consecutiu per als de Vicente Parras, que han guanyat en les últimes sis jornades.