Eldenc-Alcoià, en la televisió d’À Punt a les 18:00 hores

'La finestra esportiva' retransmetrà diumenge el partit entre l’Eldenc i l’Alcoià. El líder de la Primera RFEF tractarà de consolidar la seua posició de cara a l’últim tram de la temporada

L'Eldenc i l'Alcoià es juga en À Punt Mèdia
L'Eldenc i l'Alcoià es juga en À Punt Mèdia

El nou Pepico Amat serà l’escenari del derbi entre el CE Eldenc i el CE Alcoià que À Punt Mèdia retransmetrà en directe diumenge, a partir de les 18:00 hores. Es tracta d’un derbi entre dos conjunts amb diferents aspiracions no exempt de rivalitat.

L’Eldenc arriba al duel primer de la categoria a dos punts del segon classificat, l’Amorebieta, i després de guanyar en l’últim partit fora de casa el Calahorra. L’equip de Fernando Estévez té, encara el primer de les sis finals que li queden per a poder aconseguir l’ascens directe a Segona Divisió que dona la primera posició.

Per la seua banda, l’Alcoià arriba al partit instal·lat en l’onzena posició de la classificació a tres punts de les posicions de descens que marca, actualment, la Nucia. Els d’Alcoi volen fer bona la victòria de la passada jornada a casa contra el Cornellà, i continuar allunyant-se de les posicions de perill.

D'aquest partit estarà molt pendent el CE Castelló, que també està en la lluita per l'ascens i que necessita que l'Eldenc perda i guanyar el seu xoc contra el Barça Atlètic per a reenganxar-se al seu principal objectiu.

Narrarà el partit Raül Pina, una de les veus més experimentades de la radiotelevisió valenciana a qui acompanyarà una setmana més en els comentaris Javier Subirats.

També et pot interessar

stats