Ekambi ja llueix com a groguet

El nou futbolista francocamerunés, nou ídol dels menuts del col·legi José Soriano de Vila-real on l'han presentat.

Moment de la presentació d'Ekambi en el col·legi José Soriano de Vila-real.
Moment de la presentació d'Ekambi en el col·legi José Soriano de Vila-real.

Karl Toko Ekambi (París, 14.9.1992) ja exerceix com a jugador del Vila-real. El camerunés ha sigut presentat com a nou futbolista groguet en el col·legi José Soriano de Vila-real on els xiquets i xiquetes han corejat el seu nom vestit ja de groguet. El futbolista, nascut a París, però internacional pel Camerun, jugarà en el Vila-real les pròximes cinc temporades.

El fet que el conjunt de Calleja jugue la pròxima temporada a Europa, a més del prestigi de "bon futbol" que ha acumulat el club groguet, fa que molts futbolistes opten per fitxar pels de l'Estadi de la Ceràmica. Aquesta és una de les raons que ha portat a Ekambi a vincular-se al Vila.real "Una de les raons per les quals jo he arribat ací és perquè el Vila-real juga molt bé, toca molt el baló i els davanters marquen molts gols. M'encanta el futbol espanyol", assegurava.

És més, la participació, per segona temporada consecutiva en l'Europa League, és també un atractiu per a Ekambi que pensa que ell no serà l'únic futbolista nou que hi arribarà: "El fet que el Vila-real siga un club que juga a Europa, òbviament hi haurà molta competència, i de segur que hi haurà més fitxatges i tots hauran de donar-ho tot per al club i aconseguir els objectius de l'equip".

Segur de l'èxit

El camerunés es mostra convençut que ha encertat en la decisió de signar pel Vila-real. No té dubtes perquè ha seguit la trajectòria de l'equip entrenat per Javi Calleja des de fa temps, coneixedor de l'interés groguet. "En els últims mesos he seguit el Vila-real, he vist quasi tots els partits. Volia conéixer-ho tot per a prendre la decisió correcta, i n'estic convençut perquè és un equip que juga fenomenal a futbol", ha afegit.

Karl Toko Ekambi arriba a la Plana procedent de l'Angers SCO francés, club en què ha estat les dues últimes temporades, de les quals en l'última ha anotat 17 gols. Format en les categories inferiors del París FC, club amb què debutà com a professional en la tercera divisió francesa, posteriorment, va signar pel Sochaux-Montbéliard, on va marcar 25 gols en dues temporades.

Ekambi té 25 anys i gaudeix de la doble nacionalitat, francesa i camerunesa. Ha sigut 17 vegades internacional amb la selecció del Camerun i, a més de la capacitat de fer gols, destaca per la seua velocitat i potència.

També et pot interessar

stats