El Vila-real B no passa de l'empat contra l'Eivissa (0-0)

Al filial groguet li ha faltat ambició contra un dels cuers de la taula

El porter del Vila-real B ha parat un penal al jugador de l'Eivissa
El porter del Vila-real B ha parat un penal al jugador de l'Eivissa / LaLiga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
11 de març 2023 - 20:21 Actualitzat: 11 de març 2023 - 21:05

El Vila-real B ha tret un punt de Can Misses, que li permet continuar sumant per aconseguir l'objectiu de la permanència, contra un Eivissa que semblava sentenciat, però que pareix haver recuperat la confiança en la salvació.

El conjunt local ha eixit al partit amb la intenció de dominar el joc, situació que ha provocat problemes en l'eixida de baló grogueta. Tot i això, el filial groguet ha tingut una major possessió del baló i ha sigut més incisiu de cara a porteria. Sobretot al final de la primera part, quan ha pogut estirar l'equip i ha superat la pressió local. De fet, seues han sigut les dues ocasions més clares per obrir el marcador.

Però tot ha pogut canviar al minut 54 de la represa, quan l'àrbitre ha xiulat un penal per unes dubtoses mans dins de l'àrea, de Pablo Íñiguez. Iker Álvarez, que ha encertat la direcció del xut de Cristian Herrera, ha resolt el problema i s'ha mantingut la igualada a l'electrònic.

Però l'acció no ha servit de revulsiu. Als de Miguel Álvarez els ha faltat espenta i els no han generat massa ocasions de perill. I això que el conjunt local s'ha quedat amb un home menys per la roja directa de Lukás Julis a 10 minuts del final. Ha millorat l'equip en el temps afegit, però no ha tingut l'encert per a emportar-se els tres punts.

Amb l'empat final, el filial groguet es queda en la zona tranquil·la de la classificació, amb 41 punts. I la setmana una nova prova exigent a casa, diumenge contra el Cartagena.

També et pot interessar

stats