Pas de gegant del Vila-real B cap a la permanència

Els groguets superen per la mínima l'Eivissa amb el solitari gol de Collado

Collado condueix un baló en el partit contra l'Eivissa
Collado condueix un baló en el partit contra l'Eivissa / Twitter: @CanteraGrogueta

La consolidació del Vila-real B en Segona comença a ser una realitat. Els de Miguel Álvarez han fet de Mini de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza un territori intocable. Contra l'Eivissa han certificat eixa identitat a casa, tot i el patiment dels darrers minuts per estar amb un efectiu menys per l'expulsió de Dela.

Durant la primera part el patit el Vila-real B ha pogut obrir el camí, però s'ha trobat amb Fuzato. El brasiler ha malbaratat els intents de Fer Niño, Àlex Forés i Tasende. Els balears només han arribat en una falta de Cristian Herrera que Jörgensen ha enviat a treta de cantó.

Després del temps d'esplai el Vila-real B ha rebut el premi a la seua insistència. Tasende ha llançat una contra. El seu xut dur l'ha rebutjat Fuzato i Collado, arribant des de la segona línia, només ha hagut de col·locar l'interior de la bota per a marcar.

A partir d'ací el partit estava de cara. No obstant això, el filial s'ha complicat la vida en la recta final. Dela ha vist la segona groga i ha hipotecat els interessos groguets quan restaven cinc minuts. Tot i això l'Eivissa tampoc ha generat perill.

Quan el duel caducava, Sergio Lozano -que hui tornava juntament amb Pablo Íñiguez després d'estar lesionat- ha fabricat un penal comés per Isma Ruiz. El mateix jugador ha sigut l'encarregat de llançar des dels onze metres i Fuzato ha aturat l'esfèrica.

La nota positiva són els nou punts de matalàs respecte al descens. Per contra, l'aspecte negatiu és la lesió d'Àlex Forés en les acaballes del primer acte.

Dissabte, examen de nota a Mendizorrotza contra el líder. L'Alabés posarà a prova els deixebles de Miguel Álvarez.

També et pot interessar

stats