El Llevant pot amb tot (1-2)

L'equip granota s'ha sobreposat al gol inicial local i a l'expulsió de Pablo Martínez per a sumar el tercer triomf seguit

Álex Muñoz celebra el gol de Bouldini
Álex Muñoz celebra el gol de Bouldini / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
21 d'octubre 2022 - 19:44 Actualitzat: 22 d'octubre 2022 - 23:06

Javi Calleja no ha pogut debutar de millor manera a la banqueta del Llevant. L'equip granota ha aconseguit la tercera victòria seguida en véncer 1-2 l'Eivissa, en un partit que s'ha posat molt costera amunt amb l'expulsió de Pablo Martínez, quan el marcador reflectia un 1-0. Però els llevantinistes mai han deixat de creure i han sumat tres punts d'or que els acosten als llocs capdavanters de Segona.

La posada en escena de l'equip granota ha sigut bona, però a poc a poc els eivissencs han anat creixent i han inaugurat el marcador mitjançant Cristian Herrera en l'única ocasió de gol local en tota la primera part. L'expulsió de Pablo Martínez en el minut 39 ha complicat encara més el debut de Calleja. Però un gran gol de De Frutos en el temps afegit de la primera part els ha donat ales.

El Llevant ha jugat una gran segona part tot i la inferioritat numèrica i li ha donat la volta al partit amb un gol de Bouldini, que ja va ser decisiu per a guanyar el Leganés la setmana passada. L'equip de Calleja no ha patit per a aguantar el resultat i sumar tres punts d'or que el situen momentàniament en llocs de play-off d'ascens a Primera. L'Sporting de Gijón serà el pròxim rival dels granotes.