El Vila-real B no trenca la mala ratxa

L'equip groguet ha perdut 2-0 a Ipurua i encadena cinc partits sense véncer

Els jugadors groguets tracten de recuperar la pilota
Els jugadors groguets tracten de recuperar la pilota / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
16 de març 2024 - 00:31 Actualitzat: 16 de març 2024 - 18:51

El Vila-real B no es desperta. El filial groguet ha encadenat la tercera derrota consecutiva després de caure 2-0 a Ipurua contra l'Eibar, i amb només dos dels quinze últims punts en joc, es manté en zona de descens a Primera RFEF una jornada més.

El duel ha començat amb una ocasió claríssima per als groguets després d'una errada de Luca Zidane, però Requena no ha arribat a marcar. A poc a poc, els bascos s'han fet els amos del duel i han començat a assetjar la porteria defesa per Miguel Morro, que s'ha convertit en l'heroi del Vila-real B. Però el porter visitant no ha pogut fer res per a evitar el gol de Sergio León després d'una pèrdua en l'eixida de la pilota des de l'àrea.

L'equip de Miguel Álvarez ha millorat en la represa i ha començat a acostar-se amb perill a l'àrea local. Però a falta de punteria ha evitat que el marcador es moguera. El que sí que ha arribat ha sigut el segon de l'Eibar, que no ha desaprofitat un penal comés per Lekovic per a ampliar la renda. 

El filial groguet haurà de començar a sumar si no vol quedar-se despenjat de la lluita per la permanència. I la setmana que ve visita la Ceràmica, ni més ni menys que el líder de la categoria, el Leganés.

També et pot interessar

stats