El Vila-real B se'n va de buit d'Ipurua

El filial groguet ha perdut per 2-0 contra l'Eibar en un partit en què ha merescut millor sort

Pablo Íñiguez, en una acció del partit
Pablo Íñiguez, en una acció del partit / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
24 de febrer 2023 - 19:17 Actualitzat: 24 de febrer 2023 - 23:59

El Vila-real B no ha pogut sumar res positiu de la visita a Ipurua, un dels camps més difícils de Segona Divisió. El filial groguet ha caigut per 2-0 contra l'Eibar, un dels ferms candidats a l'ascens a Primera Divisió.

L'equip de Miguel Álvarez no s'ha intimidat per l'escenari i ha eixit a per totes. De fet, els groguets han disposat de les primeres ocasions de gol i només la falta d'encert cara a porteria els ha privat d'avançar-se en el marcador. En canvi, els bascos han tingut prou amb una arribada per a marcar. Rahmani, en el minut 31, ha situat l'1-0, un resultat amb què s'ha arribat al descans.

L'entrenador groguet ha volgut moure fitxa en la represa amb un triple canvi, i el ben cert és que l'estratègia li ha funcionat. El Vila-real B ha millorat molt i ha començat a acostar-se amb molt de perill a l'àrea de l'equip local. Però novament li ha faltat punteria per a aconseguir l'empat. I s'ha repetit el guió del primer acte: l'Eibar, en una de les poques ocasions que ha tingut, ha marcat el segon i definitiu gol, obra d'Aketxe.

Tot i la derrota, el filial groguet es queda en la zona tranquil·la de la classificació, amb 37 punts. I la setmana que ve tindran una nova prova exigent contra un altre dels candidats a l'ascens a Primera, l'Alabés.