Combat nul a Ipurua (1-1)

El Llevant no ha passat de l'empat i es manté a quatre punts del lideratge

Iborra, en una acció del partit
Iborra, en una acció del partit / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
08 d'abril 2023 - 14:35 Actualitzat: 09 d'abril 2023 - 18:48

Tot continua igual en Segona Divisió. Queda una jornada menys, ja només set, i el Llevant es manté fora de la zona d'ascens directe, a quatre punts del líder, l'Eibar, després de l'empat a un gol entre els dos equips a Ipurua. L'equip granota s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol d'Arbilla en pròpia porta, però l'alegria li ha durat ben poc, ja que Stoichkov ha restablit la igualada a penes tres minuts després.

Conscients del que estava en joc, els dos equips han tractat de minimitzar errors i Femenías, que debutava en la Lliga, i Zidane, han sigut dos espectadors de luxe en la primera part. Només Stoichkov ha causat un cert perill en l'àrea granota, però els bascos no han encertat en les poques ocasions de què han disposat.

L'equip granota ha fet un pas avant en la represa i, pràcticament en la primera arribada a l'àrea de l'Eibar, ha marcat el gol. Arbilla ha refusat una centrada de Pubill, que ha acabat entrant en la porteria defesa per Zidane. El Llevant havia aconseguit un gran premi sense quasi haver-lo buscat, però l'alegria li ha durat ben poc. Tres minuts després, Stoichkov ha aprofitat una errada de Róber Pier per a tornar a empatar el duel. A partir d'ací, els dos equips han tingut por a perdre i s'han conformat amb l'empat, que deixa les coses tal com estaven a l'inici de la jornada, però amb un partit menys perquè concloga la Lliga. 

Dilluns, contra el Mirandés, l'equip de Javi Calleja tindrà una nova oportunitat per a canviar la dinàmica. De fet, el Llevant només ha sumat set dels últims díhuit punts en joc.

També et pot interessar

stats