El CD Eldense s'oblida de sumar fora de casa

L'equip blaugrana ha perdut 5-1 contra l'Eibar i encadena quatre derrotes seguides com a visitant

Els jugadors bascos celebren el gol
Els jugadors bascos celebren el gol / La Liga
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
29 de març 2024 - 13:46 Actualitzat: 30 de març 2024 - 18:20

El Club Deportivo Eldense ha tornat a anar-se'n de buit d'un partit lluny del Pepico Amat, després de perdre 5-1 en la visita a l'Eibar a Ipurua. Aquesta nova entropessada suposa la quarta derrota seguida dels blaugranes fora de casa.

Els bascos han sigut molt superiors des del xiulit inicial, davant d'un equip de Fernando Estévez desconegut, que es veia molt superat. Un penal clar comés per Pedro Capó ha suposat el gol d'Aketxe quan encara no s'havien jugat deu minuts de partit. L'Eibar ha continuat atacant i el millor per als interessos visitants ha sigut que el resultat no s'ha mogut abans del descans.

Fernando Estévez ha intentat canviar el guió en la represa amb un triple canvi, però l'aposta tampoc no li ha funcionat. Els d'Elda han encaixat quatre gols més, en la derrota més dura en molt de temps, en el que ha sigut el pitjor partit de la temporada. Chapela, ja en temps afegit, ha marcat el gol de l'honor.

Tot i sumar només un punt dels dotze últims en joc, els del Vinalopó encara mantenen un avantatge més que còmode sobre la zona de descens a Primera RFEF. Els d'Elda tractaran de trencar la mala ratxa la setmana que ve al Nou Pepico Amat en la visita de l'Andorra, un dels equips de la part baixa de la taula.

També et pot interessar

stats