EA Sports FC es convertirà en el patrocinador oficial de LaLiga

L'acord donarà nom a la Primera i a la Segona Divisió de la competició espanyola

EA Sports es converteix en patrocinador de LaLiga
EA Sports es converteix en patrocinador de LaLiga

LaLiga ha anunciat aquest dimarts que EA Sports serà el patrocinador principal de totes les seues competicions a partir de la temporada 2023-2024, després de la signatura d'un acord a mitjà termini entre la patronal i Electronics Arts Inc.

Aquest compromís donarà nom a la Primera i a la Segona Divisió de la competició espanyola, així com l'eLaLiga i a LaLiga Promises (el torneig juvenil anual de LaLiga) i també es crearan nous logotips, gràfics, fonts i altres elements visuals.

Segons ha indicat LaLiga en un comunicat, aquesta associació oferirà novetats en el joc, millores destacades en la retransmissió dels partits, més interacció amb els fans i compromisos conjunts per a donar suport a les iniciatives del futbol base.

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha assegurat que "EA SPORTS representa l'avantguarda de les experiències futbolístiques interactives, mentre que LaLiga és punta de llança de les competicions de futbol en el món, amb experiències inigualables per als aficionats tant en el camp, com en la retransmissió i en l'àmbit digital".

LaLiga també ha explicat que, a més de donar nom a les seues competicions, l'acord permetrà als aficionats gaudir de les novetats tecnològiques, les millores i el desenvolupament del joc i els continguts més destacats del futbol real.

També et pot interessar

stats