Dues accions del VAR es tradueixen en la derrota del Castelló per 0-2 contra l'Alcorcón

L'equip de la Plana ha tingut moltes dificultats per a crear ocasions en la primera meitat.

El Castelló cau a casa amb dos penals en contra
El Castelló cau a casa amb dos penals en contra / LFP
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Xavier Alberola
24 de novembre 2020 - 22:36

El partit contra l'Alcorcón estava assenyalat en roig, per tractar-se del cuer de la categoria i un rival directe en la lluita per la permanència. Els dos equips han eixit al terreny de joc amb moltes precaucions defensives. Com a mostra, el primer córner s'ha registrat en el minut 28. Fruit de la jugada, el VAR ha requerit la presència de l'àrbitre per mostrar-li unes mans de Gálvez. Marc Gual ha transformat el llançament en el 0-1.

A punt d'arribar el descans, novament ha intervingut el VAR per una xafada de Ledes a Arribas dins de l'àrea. Una altra vegada Gual ha batut Álvaro Campos amb un fort xut pel centre. En la represa, Cano ha tret tota l'artilleria per a intentar posar-se en el partit.

En el minut 49 ha arribat un bon esglai per als alb-i-negres, perquè Gual ha fet un tercer gol que no ha pujat al marcador. El VAR ha demostrat que el davanter Arribas estava en fora de joc. El Castelló ha buscat arribar al portal defensat per Jiménez, però l'Alcorcón estava molt ben replegat i no concedia espais.

Muguruza s'ha projectat en atac aprofitant l'expulsió per roja directa d'Álvaro Juan en el minut 81. Fidalgo, Lapeña i Paolo Fernandes han gaudit de tres ocasions per a marcar, però el resultat ha sigut infructuós. El pròxim compromís del Castelló serà dissabte a les 20:30 hores a l'estadi d'Anduva, contra el Mirandés.

També et pot interessar

stats