Duel valencià en quarts de final de Copa del Rei

El Llevant rebrà al Vila-real a l’Estadi Ciutat de València

Gerard Moreno lluita per una pilota amb Vukcevic i Campaña
Gerard Moreno lluita per una pilota amb Vukcevic i Campaña / Twitter:@LaLiga

El sorteig de quarts de final de Copa del Rei ha sigut capritxós i el Llevant i Vila-real s’enfrontaran en un derbi de la Comunitat Valenciana en l’Estadi Ciutat de València. Aquest fet suposarà que un equip nostre estarà en semifinals en el sorteig del pròxim divendres 5 de febrer.

Així, d’una banda, el Llevant va derrotar el Valladolid per 2 gols a 4 en el partit de huitens, en un partit en què va mostrar un joc molt vistós i molt ofensiu i va aconseguir refer-se del dolorós empat amb que va finalitzar el partit del cap de setmana davant els mateixos rivals.

Per la seua banda, el Vila-real es va classificar, amb més problemes dels esperats després de derrotar a un equip de Segona Divisió com el Girona. Un gol de Yeremy Pino en la primera part va ser suficient per certificar el passe a quarts de final.

A més de Llevant i Vila-real, en el sorteig hi havia altres cinc equips de primera divisió entre els que estaven el Betis, el Barça, el Sevilla, l’Athletic Club i el Granada; i un equip de segona divisió, l’Almeria.

Tots els partits es jugaran la pròxima setmana entre el dimarts 2 i el dijous 4 de febrer. Els quarts de final de Copa del Rei queden de la així:

Granada - Barça

Betis - Athletic Club

Llevant - Vila-real

Almeria - Sevilla

També et pot interessar

stats