El duel de clubs centenaris per À Punt Mèdia

Dissabte a partir de les 19:00 hores, en directe, per la televisió

L'Alzira i l'Hèrcules juguen un duel d'equips centenaris
L'Alzira i l'Hèrcules juguen un duel d'equips centenaris

L’UE Alzira rep l’Hèrcules CF en el duel més destacat de la jornada de Segona RFEF. Serà aquest dissabte a l’estadi Luis Suñer Picó a partir de les 19:00 hores i amb les càmeres d’À Punt Mèdia com a testimoni. La televisió dels valencians i les valencianes s’apunta així a la millor forma de commemorar el centenari dels dos clubs. 

Dos clubs que arriben amb la necessitat de puntuar per tal d'allunyar-se de les posicions de descens.

L'equip de la Ribera Alta arriba després d'empatar a zero a casa contra l'Altètic Saguntí. Els de Marc García tenen una gran oportunitat per a aprofitar el suport de la seua afició i aconseguir la cinquena victòria de la temporada.

Per la seua banda, l’Hèrcules ve de golejar el filial del Reial Saragossa per 3 a 1 en la jornada passada, partit que va suposar el debut del nou tècnic, Lolo Escobar. Els tres punts serviren al conjunt alacantí per a canviar la dinàmica negativa de resultats i abandonar la zona més perillosa de la taula. Els blanc-i-blaus ocupen el lloc deu de la classificació amb dèsset punts.   

La narració anirà a càrrec de Raül Pina. El duel comptarà amb dos comentaristes d'excepció. D'una banda, Javier Subirats, exjugador i exdirector esportiu del València CF i de l’Hèrcules CF; i Xavier Ferri, president de la Comissió del Centenari de l’Alzira.

També et pot interessar

stats