Dolorosa derrota de l'Elx a Cadis (5-1)

Tot i fer una molt bona primera part, l'Elx ha encaixat 5 gols en els últims 45 minuts.

L'Elx ha perdut al Ramón de Carranza per un contundent 5 a 1. Tot i el resultat, els de Pacheta havien dominat una primera part que ha acabat amb 0 a 1 a favor. Els canvis d'Álvaro Cervera han canviat el ritme de l'encontre en la represa i els gaditans han marcat 5 gols en només 25 minuts.

L'encontre ha tingut dues cares ben definides. Els de Pacheta han dominat clarament en l'inici amb un Soy Kaba en un gran estat de forma. El de Guinea Conakry ha provat el porter Alberto en dues ocasions i ha marcat el 0 a 1 en el minut 9. Una jugada assajada en la treta d'un córner jugat en curt. Iván Sánchez es desfeia de dos rivals amb un bon regat, i enviava una centrada per a Kaba que rematava de cap des del centre de l'àrea.

Després del gol, el Cadis, que venia de guanyar a l'Espanyol en la Copa del Rei, no ha sigut capaç de reaccionar i les millors ocasions han sigut per a l'Elx. La primera victòria fora de casa aquesta temporada semblava estar ben encaminada. Res feia imaginar que els il·licitans s'afonarien després del descans.

Un doble canvi de l'entrenador dels andalusos Álvaro Cervera ha canviat el signe de l'encontre. Salvi i Lekic han entrat al terreny de joc per Álex i Aketxe i han sigut fonamentals. D'una gran jugada del serbi ha arribat el gol de l'empat. Al minut 55 Rober Correa ha marcat a plaer després d'una bona centrada de Lekic.

L'Elx ha reaccionat amb una gran jugada assajada, com en el gol en una treta des del cantó. Javi Flores la deixava rasa però Gonzalo Villar enviava el baló al lateral de la xarxa. Del possible 1 a 2 s'ha passat a un vendaval de joc del Cadis que entrava massa còmode per les bandes. En el 63 Lekic rematava de cap una bona jugada de Salvi per fer el segon i capgirar el marcador.

Pacheta menejava la banqueta donant entrada a Nino i Josan però no han pogut parar el bon joc dels gaditans. Dos minuts després, Gonzalo Verdú feia penal a Marcos Mauro i José Mari marcava el tercer del Cadis. I ja amb els il·licitans entregats, Salvi, en el 73, marcava el quart gol aprofitant una altra bona acció del serbi Lekic. Cervera li havia guanyat la partida al tècnic de l'Elx.

Encara arribaria un quint gol. Salvi continuava en ratxa i aquesta vegada era Manu Vallejo qui rematava a la porteria de Francis una centrada seua. 5 a 1 en el minut 75 de partit. Un resultat inexplicable només uns minuts abans.

Als de Pacheta no els ha eixit res. I encara han tingut un entrebanc més. El porter Francis ha patit un colp en un costat, ha pogut acabar el partit però ha abandonat el terreny de joc en llitera. En les últimes dues eixides fora de casa, a la Corunya i hui a Cadis, l'Elx ha encaixat 9 gols.