El director general del València nega que s'investigue el club en la trama dels partits arreglats

Mateu Alemany reconeix que hi ha clubs interessats en el davanter Rodrigo

El director general del València CF, Mateu Alemany, repassa els assumptes d'actualitat del club.

El director general del València ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per a repassar els temes d'actualitat que afecten el club. Mateu Alemany s'ha referit, en primer lloc, a l'operació Oikos, en relació amb la trama dels partits arreglats, que esguita indirectament el València, ja que un dels partits investigats és el Valladolid-València de l'última jornada de lliga. Mateu Alemany ha insistit a dir que el club no està investigat, tal com la Lliga ha confirmat, i que portaran als tribunals qualsevol persona que insinue el contrari. 

Compravenda de jugadors

Damunt de la taula d'aquesta compareixença també ha estat la compravenda de jugadors una vegada acabada la temporada. En la casella d'eixida del València està el davanter Rodrigo, per qui el club podria ingressar una bona suma de diners, cosa que permetria quadrar el pressupost i també fitxar. El València hauria d'ingressar una quantitat propera als 40 milions d'euros per a acabar l'exercici sense pèrdues. Respecte a aquest assumpte, el director general de l'entitat ha reconegut que hi ha clubs interessats en el jugador hispanobrasiler, encara que, diu, no hi ha cap proposta formal i Rodrigo no els ha traslladat res en relació amb la seua situació. Alemany ha afegit que, si no hi ha eixides, no hi ha necessitat de fitxar un cinqué davanter després de la contractació, fa uns mesos, de Manu Vallejo. Ara bé, reconeix que la llista de jugadors interessants és molt llarga i, segons destaca, un d'ells podria ser el jugador Denis Suárez, que actualment milita a l'Arsenal cedit pel Barça. 

Pel que fa a la situació d'altres jugadors, el director general del València ha traslladat que es volen ampliar i millorar els contractes de Santi Mina i Garay. D'altra banda, no ha tancat la possibilitat a una eixida del club de jugadors com Neto i Rubén Sobrino. Així mateix, ha avançat que poden arribar a un acord amb el Llevant per al traspàs definitiu del portugués Rubén Vezo, al que cediren en el mercat d'hivern i que buscaran una eixida per al colombià Jeison Murillo, cedit al Barça.

Supercopa

Mateu Alemany s'ha posicionat, així mateix, respecte al nou model de Supercopa i el conflicte que mantenen amb la Federació Espanyola de Futbol pel format de la pròxima edició. El director general del València defén la reglamentació que es va aprovar al seu dia per a aquesta temporada, en la qual la Supercopa havien de disputar-la els campions de la Lliga i de la Copa. El club està en contra del canvi de format aprovat per la Federació, que estableix que es jugue entre quatre equips. Alemany considera que aquest format s'ha de posar en marxa la temporada que ve, però que, en qualsevol cas, el club jugarà la Supercopa. Quant a aquesta qüestió, el director general del València assegura que l'entitat vol que un tercer organisme neutral i competent, com el Consell Superior d'Esports, s'hi pronuncie.

Huitena Copa del Rei

Mateu Alemany ha aprofitat aquesta compareixença per a agrair el suport de l'afició del València en el partit contra el Barça a Sevilla, que va acabar amb la consecució de la huitena Copa del València. Alemany ha qualificat d'impressionat el suport de l'afició i ha reconegut que tant els jugadors com el cos tècnic s'han sentit meravellats per la rebuda en l'arribada de l'equip a València i en les jornades de celebració.

També et pot interessar

stats