Dimitrievski entra en l'escena de Mamardashvili

El nord-macedoni és el principal candidat a substituir el georgià amb ofertes de grans d'Europa

Informació a partir del minut 2

S'espera un estiu mogut a València. Després de la bona campanya de diversos jugadors, hi haurà eixides perquè el club puga quadrar comptes i fer caixa.

La gran eixida, per tant, s'espera que siga la de Mamardashvili. El porter georgià està en l'agenda de diversos equips d'Europa. L'última nóvia podria ser el Newcastle anglés. Segons publica el diari The Times, el club del nord-est d'Anglaterra podria posar damunt de la taula fins a 41 milions d'euros per a aconseguir els serveis del porter. Canviaria, així, de porter titular. Una posició que ara requeia sobre el txec de 35 anys, Martin Dubravka.

Diversos són els possibles substituts de Mamardashvili en el València, però hi ha un que sona amb molta força en Paterna. Es tracta del porter del Rayo Vallecano, Stole Dimitrievski.

El nord-macedoni finalitza contracte este estiu i sembla que canviarà el seu destí de la capital a la ciutat del Túria. Amb quatre temporades en Primera Divisió de les sis que ha estat al Rayo Vallecano, el porter, als seus trenta anys, ha consolidat la seua capacitat davall dels pals, motiu pel qual el club de Mestalla estaria considerant eixa possibilitat.

També et pot interessar

stats