Dick Schreuder, nou entrenador del Castelló

El president Voulgaris ho ha confirmat en roda de premsa

https   s3 newsifier
Dick Schreuder serà l'entrenador del Castelló

El neerlandés Dick Schreuder serà el substitut d'Albert Rudé com a entrenador al Club Esportiu Castelló. Així ho ha confirmat el president del club, Haralabos Voulgaris, en una roda de premsa per a analitzar la seua primera temporada al capdavant de l'entitat.

Schreuder ha firmat un contracte de quatre temporades amb el Castelló i té l'objectiu de tornar el club al futbol professional, un repte que s'ha quedat ben prop aquesta temporada.

Schreuder arriba procedent del PAC Zwolle, amb el qual va aconseguir l'ascens directe a l'Eredivisie en la primera temporada completa com a entrenador de l'equip, en quà va quedar subcampió de Lliga amb 85 punts, igualant els números del campió de la Segona Divisió a Holanda, l'Heracles.

Dirigeix el Zwolle des de novembre del 2021. El 26 de juny, el tècnic holandés va ser nomenat millor entrenador de l'Eerste Divisie, la categoria de plata del futbol neerlandés.

Schreuder havia sigut segon entrenador del TSG Hoffenheim en la temporada 2019-2020, en la qual va acabar sisé en la Bundesliga i es va classificar per a l'Europa League de l'any següent. Abans d'arribar al PAC Zwolle, va ser segon entrenador del Vitesse des de juliol del 2021 fins a novembre del 2022.

També et pot interessar

stats