Diakhaby assegura que Cala li va dir "negre de merda", però el cadista ho nega

El jugador del Cadis ha desmentit les acusacions del francés en una roda de premsa.

El jugador del València, Mouctar Diakhaby, i el jugador del Cadis, Juan Cala
El jugador del València, Mouctar Diakhaby, i el jugador del Cadis, Juan Cala

La polèmica entre Juan Cala i Mouctar Diakhaby després que el francés haja acusat el sevillà de racisme per dir-li "negre de merda" durant el partit entre el Cadis i el València el passat diumenge ha agafat una escala global.

Aquest dimarts, Diakhaby parlava per primera vegada a través de les seues xarxes socials en què assegurava que, efectivament, Cala li havia proferit eixos insults en una acció del partit. A més, també ha dit que els andalusos oferiren demanar-li disculpes en la pausa. No obstant això, creu que és "intolerable" i que les coses "no són així", i que un fet com aquest no es pot deixar passar.

El francés, que se sent "dolgut", considera una bona decisió el fet d'anar-se'n als vestuaris després de l'incident i espera que "la Lliga faça el que li correspon, per a demostrar els fets".

Diakhaby finalitza donant les gràcies al València, a l'afició i als entrenadors i jugadors per la solidaritat i l'estima que li han transmes i assegura que es troba bé.

Juan Cala: "Si es demostra, deixe el futbol"

Quasi a la mateixa hora, el sevillà compareixia en roda de premsa per a explicar la seua versió. Cala ha contats els fets i ha reiterat que no li va dir eixes paraules, sinó que el "deixara en pau", mentre s'allunyava per a evitar que li tragueren la segona targeta groga i que fora expulsat.

El sevillà també ha assegurat que "deixarà el futbol" si ix un jugador del València a dir quin company del Cadis li va pregar a Diakhaby que el València tornara al camp si Cala li demanava discupes pel suposat insult.

A més, també ha explicat que denunciarà el fet que l'hagen acusat de fer aquestes declaracions. "Açò és un circ mediàtic, un linxament públic el que estic patint des de fa dos dies", ha concretat.

El València respon a Cala: "No et creiem"

Després de les declaracions del jugador del Cadis, el València CF també ha emés un comunicat en què assegura que no creuen les paraules del jugador i que "lamenten profundament" que haja negat que proferira eixos insults a Diakhaby.

"Juan Cala ha perdut una gran oportunitat d'acceptar l'error i demanar disculpes a l'afectat", continua.

A més, el València ha aprofitat per a reiterar el seu suport al futbolista francés i que "no pararà de batallar per a millorar la normativa i la lluita contra el racisme en el futbol i en la societat".

També et pot interessar

stats